Copiii ne motivează să înțelegem de ce are nevoie viitorul

Copiii ne motivează să înțelegem de ce are nevoie viitorul

Am dezvoltat acest proiect pentru a-i învăța pe copii ceea ce ne-am fi dorit și noi să știm mai devreme. Ne dorim să vedem cât mai mulți copii pornind pe acest drum al antreprenoriatului, să le încurajăm de mici viziunea de a crea un business al lor și mai ales, să le dezvoltăm abilitățile de a-l susține. Credem că fiecare om are șansa să schimbe lumea, puțin câte puțin, făcând ceea ce iubește. 

Antreprenoriat alb-negru

Ce-ar fi fost dacă începeam mai devreme?

Ce-ar fi fost dacă începeam mai târziu? 

Separat, fiecare dintre noi are un alt răspuns. Dar împreună am găsit modul perfect și timingul optim în care îmbinăm teoria cu practica. “Mai bine mai devreme decât mai târziu” e o idee bună și în antreprenoriat.

Giana Bălan

Antrenor de idei

Proiectul Startup kids face parte din viziunea pe care am dori să o transformăm în realitate. 

A închega în România o comunitate de antreprenori de succes care își fac meseria cu drag nu este singurul lucru pe care ni-l dorim. Mai mult, acum suntem motivate să oferim oportunitatea copiilor de a descoperi de timpuriu ceea ce îndrăgesc și să poată prospera făcând ce le place mai mult.

Giana Bălan

Nu m-aș fi gândit că aș putea deveni trainer, însă când doi profesori mi-au descoperit această calitate și m-au pus în fața faptului împlinit, nu am mai putut da înapoi. Sunt deja 13 ani de când îmbin meseria de trainer cu aceea de consultant.

 

Am dobândit o viziune clară în a-mi împărtăși experiența încă de pe băncile facultății de Economie și Drept, unde, pe lângă orele de studiu am predat cursuri. Apoi a urmat mediul privat, unde am obținut toate rezultatele ca o consecință a lucrului făcut cu drag. M-am axat pe coordonarea proiectelor de investiții, dezvoltare și inovare și sesiuni de instruire în antreprenoriat, management de proiect, analiză cost-beneficiu.

 

Am înțeles ce înseamnă antreprenoriatul când am devenit adult. Neavând acest model în cercul de apropiați, am avut un drum mai lung de parcurs până ”am înțeles teoria”, dar această perioadă a venit cu numeroase alte avantaje. Cu toate acestea, formarea unei gândiri antreprenoriale se dezvoltă mai greu atunci când ești adult.

Ne-am propus alături de copiii cu poftă de inovație să începem de pe acum să…