Copiii ne motivează să înțelegem de ce are nevoie viitorul

Copiii ne motivează să înțelegem de ce are nevoie viitorul

Am dezvoltat acest proiect pentru a-i învăța pe copii ceea ce ne-am fi dorit și noi să știm mai devreme. Ne dorim să vedem cât mai mulți copii pornind pe acest drum al antreprenoriatului, să le încurajăm de mici viziunea de a crea un business al lor și mai ales, să le dezvoltăm abilitățile de a-l susține. Credem că fiecare om are șansa să schimbe lumea, puțin câte puțin, făcând ceea ce iubește. 

Antreprenoriat alb-negru

Ce-ar fi fost dacă începeam mai devreme?

Ce-ar fi fost dacă începeam mai târziu? 

Separat, fiecare dintre noi are un alt răspuns. Dar împreună am găsit modul perfect și timingul optim în care îmbinăm teoria cu practica. “Mai bine mai devreme decât mai târziu” e o idee bună și în antreprenoriat.

Daiana Buzatu

Antrenor de idei

Giana Bălan

Antrenor de idei

Proiectul Startup kids face parte din viziunea pe care am dori să o transformăm în realitate. 

A închega în România o comunitate de antreprenori de succes care își fac meseria cu drag nu este singurul lucru pe care ni-l dorim. Mai mult, acum suntem motivate să oferim oportunitatea copiilor de a descoperi de timpuriu ceea ce îndrăgesc și să poată prospera făcând ce le place mai mult.

Daiana Buzatu

Din parcursul carierei mele am avut multe de învățat. Ca profesor de fizică mi-am dezvoltat plăcerea și energia de a lucra cu copiii, pe care o folosesc, alături de creativitate, ajutându-i să gândească proactiv și să facă performanță. 

 

De mai mult de 10 ani am dobândit experiență în sesiuni de instruire pe teme precum: project management, competențe antreprenoriale și workshopuri dedicate excelenței în echipă. Până în prezent mi-am consolidat experiența în managementul proiectelor dedicate dezvoltării resurselor umane, dar și proiectelor de investiții, iar succesul îl resimt în rezultatele pe care le au antreprenorii pe care i-am instruit. 

 

Având un părinte antreprenor, mi-a fost ușor încă de mică să-mi dezvolt gândirea potrivită în acest sens. Cu mândrie spun că am furat meserie – am dobândit viziune, înțelegere și suficient de mult know-how în gestionarea unei afaceri, iar asta s-a dovedit a fi vital în carierea mea de antreprenor.

Giana Bălan

Nu m-aș fi gândit că aș putea deveni trainer, însă când doi profesori mi-au descoperit această calitate și m-au pus în fața faptului împlinit, nu am mai putut da înapoi. Sunt deja 13 ani de când îmbin meseria de trainer cu aceea de consultant.

 

Am dobândit o viziune clară în a-mi împărtăși experiența încă de pe băncile facultății de Economie și Drept, unde, pe lângă orele de studiu am predat cursuri. Apoi a urmat mediul privat, unde am obținut toate rezultatele ca o consecință a lucrului făcut cu drag. M-am axat pe coordonarea proiectelor de investiții, dezvoltare și inovare și sesiuni de instruire în antreprenoriat, management de proiect, analiză cost-beneficiu.

 

Am înțeles ce înseamnă antreprenoriatul când am devenit adult. Neavând acest model în cercul de apropiați, am avut un drum mai lung de parcurs până ”am înțeles teoria”, dar această perioadă a venit cu numeroase alte avantaje. Cu toate acestea, formarea unei gândiri antreprenoriale se dezvoltă mai greu atunci când ești adult.

Ne-am propus alături de copiii cu poftă de inovație să începem de pe acum să…